Menu à 39,50 par personne
16,00€ / entrée
Gratin van Sint-Jacobschelpen, preisfondue met kreeftensaus - Gratin of scallops, leek fondue with lobster sauce
The Chef’s Prawns with 11 spices - Chef's garnalen met 11 specerijen
Rund Carpaccio gerijpte en gerookte, parmesan, aromatische kruiden - Beef carpaccio matured and smoked, parmesan, aromatic herbs
25,50 € / le plat
Gebraden lamsbout, gesuikerde sjalotten met saus van wijnhandelaar, truffelpuree - Baked lamb leg, candied shallots, wine merchant sauce, truffle puree
Filet van wolf, sinaasappelboter, tatin van tomaat, appelaard - Fillet of wolffish, orange butter, tatin of tomato, apple nature
Eendenborst met rode bessen, foie gras, kroketten - Duck breast with red berries, foie gras, croquettes
9,00 € / le dessert
Belgische chocolade moelleux, bourbon vanille-ijs - Belgian chocolate fondant, bourbon vanilla ice cream
Appeltaart, gezouten boterkaramel - Apple tart, salted butter caramel
Crème brulée met 5 kruiden - Crème brûlée with 5 spices
A demander lors de la prise de commande svp,
100% pur bœuf, Cheddar, Home made sauce, Belgium Fries
Pure Irish Beef fillet, roasted potatoes - Pure Irish Rundvlees filet, geroosterde aardappelen
Irish T-Bone 1kg200, homemade Belgium fries (for 2 pers) - Ierse Côte à l'os 1kg200, huisbereide frietjes (2 cvts)
63, Rue des Alexiens
1000 Bruxelles
Stations Centrale, Bourse, Anneessens
Stib 86
Albertine
Méditéranéenne, Cuisine Française Moderne
Restaurant - Bar - Lounge, Restaurant Traditionnel, Food and Wine Tasting, Cuisine moderne et bistrot authentique
Air conditionné - Climatisation, Animaux acceptés, Terrasse, Terrasse et jardin, Location de salle, Salles de réceptions - banquets, Salles de réunion
Eurocard/Mastercard, Visa, Bancontact / Mister Cash, Espèces, American Express, Maestro, Ticket Restaurant